HCL.HR

Portal: Prelude

Zoran Žalac 14.10.2008.   •   3 komentara


Iako je službeni prequel igre Portal već u izradi, besplatni prequel mod za istu igru odnedavno je dostupan za download.

Iako je službeni prequel igre Portal već u izradi, besplatni prequel mod za istu igru odnedavno je dostupan za download. Riječ je o neslužbenoj modifikaciji koja donosi dvadesetak novih razina i priču smještenu u razdoblje prije prvog Portala. Na Prelude projektu radilo je tek nekoliko ljudi, no sam rezultat je i više nego kvalitetan i stoga ljubitelji Portala ne bi trebali propustiti 775mb težak mod. Sve informacije kao i linkove za download možete naći na službenoj stranici. Napomenimo samo da je za instaliranje potrebno imati originalni Portal (Steam ili Orange Box), pa posebno obratite pozornost na riječ originalni inače biste mogli potrošiti 800 mb prometa za ništa.

Komentari (3)

  • Seengeer

    14.10.2008 - 10:03

    Download možete i u našoj download sekciji naći ako vam se nada tamo tražiti 😉

  • Loky1862

    14.10.2008 - 18:03

    Jbt, nisam ni znao da se to radi… Predobar mi je portal i sad skidam ovo… Za nekog tko možda nije vidio evo što rade manijaci. http://www.youtube.com/watch?v=lasDxr7RsO4&feature=related

  • Loky1862

    16.10.2008 - 22:12

    Skinuo sam prelude, počeo igrati i čini mi se kao kopija portala… Al sad bumo vidli kak će ić dalje… Još portala, jupiiiii!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?