HCL.HR

Posljednja epizoda Arma 3 kampanje dobila datum izlaska

Stjepan Fikter 12.03.2014.   •   0 komentara


20. ožujka stiže Win, završna epizoda The East Wind kampanje s kojom završava priča vojnika Bena Kerryja te koja će predstaviti borbe još većih razmjera.

Nakon prijašnje dvije epizode, Survive i Adapt, Bohemia Interactive objavila je kako 20. ožujka stiže posljednja epizoda za Armu 3, ona koja će zatvoriti The East Wind kampanju. ‘Win’, kako joj naziv glasi, završit će priču vojnika Bena Kerryja koji je bio smješten u Republiku Altis i Stratis kao dio NATO-ve mirovne misije.

Kreativni direktor Jay Crowe kaže: “Završni dio naše kampanje daje igračima priliku da iskuse borbu većih razmjera nego što su mogli do sada. Taktička sloboda – zajedno s velikim i kombiniranim oružjem – je srce gameplaya treće epizode, dok slijedimo priču Bena Kerryja prema završetku.”

Osim novih misija, ova epizoda donosi i tri nova vozila. Radi se o novom avionu ‘A-164 Wipeout’ koji je nasljednik legendarnog A-10 te će biti dostupan unutar NATO frakcije, avionu ‘To-199 Neophron’ koji će moći koristiti CSAT jedinice te ‘Tempestu’, kamionu otpornom na mine. Uz vozila, u posljednjoj epizodi bit će dostupna i ‘Fixed-Wing showcase’ misija koja će upoznati igrače s novim avionom kroz jedan “uzbudljivi scenarij”.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?