HCL.HR

Stari, brutalni Postal dobiva poboljšano izdanje na Steamu

Petra Rukav 13.05.2016.   •   3 komentara


još ovog mjeseca imat ćemo priliku vratiti se u brutalni svijet prvog Postal naslova u remasterizaciji zvanoj Postal Redux što uvodi klasičnu igru u HD eru.

postal-redux

Postal, devetnaest godina stara twin-stick pucačina razvojnog tima Running With Scissors ovog mjeseca dobiva moderniji make-up s nekim inovativnim preinakama i težim načinom nanošenja. Drugim riječima, POSTAL Redux će se na Steamu pojaviti 20.05. kao HD remaster zajedno s novim levelima i nešto agresivnijim načinom prelaženja kroz Rampage mod.

Za one koji ne znaju, Postal je videoigra o svijetu koji je otišao kvragu, a vi ste jedini čovjek koji je zadržao barem tračak zdravog razuma. Ubiti ili biti ubijen jedini je izbor koji vam ovaj “psihološki triler” nudi, a obzirom da ćemo imati pristup moćnom arsenalu oružja zaboravit ćemo na vlastita moralna uvjerenja i praznit ćemo šaržere u sve što hoda.

Dakle, kako je već spomenuto ranije, igra stiže na Steam 20.05., a nešto kasnije bit će dostupna za Steam OS i Mac. Također, vlasnici PS4 konzola ne moraju se brinuti jer će napeta atmosfera POSTAL Reduxa pokucati i na njihova vrata u zadnjem kvartalu tekuće godine.

U ispod priloženom videu pogledajte kako će igra izgledati u svom svojem HD sjaju.

Komentari (3)

  • D0ppelgangeR

    13.05.2016 - 13:08

    Hmmm interesantno 😉 mogao bi to provjerit..

  • T-ReXx

    13.05.2016 - 14:07

    Haha, odlicno. Nisam nikad igrao prvi Postal, ali u Postalu 2 su provedeni mnogi sati. U nekim djelovima podsjeca na Hotline Miami. Izgleda vrijedno.

  • LepiSladja

    14.05.2016 - 14:07

    Igrao sam sve postale, neznam jedinica je najsličnija Hatredu od novijih igara. Nije moj “cup of tea”

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?