HCL.HR

Postani dio HCL esports ekipe – tražimo nove administratore i streamere

Miroslav Pervan 16.03.2016.   •   HCL objave


Radimo na novim stvarima, naša esports ekipa ima neke nove ideje i dobro bi nam došao svježi par ruku.

hcl-generic

Naša gamerska zajednica neprestano raste i potrebno nam je više ruku kako bi mogli realizirati sve ideje. Zato smo pripremili stranicu za prijave koja će vam stalno biti dostupna i na kojoj ćete uvijek moći pronaći aktualne informacije oko pozicija za koje u danom trenutku tražimo volontere te koji su uvjeti za prijaviti se. S vremena na vrijeme, kada tražimo volontere za neke specifične pozicije, objavit ćemo i vijest poput ove koju upravo čitate kako bismo skrenuli pozornost na situacije kad nam je potrebno više ljudi.

Trenutno želimo pojačati HCL ekipu u našim eSport aktivnostima, primarno administratorima i streamerima.

Što su i tko su eSport administratori?

Esport administrator je dio tima koji obavlja sve poslove vezane za organizaciju i promociju naših eSport aktivnosti u koje primarno spadaju online i offline natjecanja. Ono što se očekuje od prijavljenih za ovu poziciju je da su spremni na timski rad, dobro poznaju igru i zajednicu u kojoj žele pomagati, da imaju osjećaj odgovornosti te da su pouzdani i fleksibilni. Kako većina aktivnosti ima natjecateljski karakter, potrebno je biti nepristran i objektivan prilikom donošenja odluka. Većina posla odrađuje se online tako da sudjelovati u radu možete i dok ste na putu u školu, fakultet ili na poslu.

Streameri

Svaka PC igra ima svoje minimalne hardverske zahtjeve pa tako i streameri moraju zadovoljiti određene tehničke uvjete. Jednom kada se otkloni tehnička strana priče (dovoljno dobro računalo i internetska veza), sve što vam treba je poznavanje igre koju biste komentirali na našim live streamovima i britak um, uz pozitivnu dozu ne imanja dlake na jeziku.

Za potpuni popis trenutno otvorenih pozicija i uvjeta za prijavu kliknite na ovaj link.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?