HCL.HR

Potvrđen multiplayer za Batman: Arkham Origins

nebel 01.08.2013.   •   3 komentara


Novi Batman konačno će dobiti i svoju multiplayer komponentu. Zvat će se Invisible Predator Online, a bazirat će se na kompetitivno-kooperativnoj bitci u 3 vs 3 vs 2 formatu.

Batman: Arkham Origins bit će prva igra u svom serijalu koja će Batmana uvesti u multiplayer vode, otkrio je jučer Warner Bros. Interactive Entertainment. Naime, igra će sadržavati mrežnu multiplayer komponentu pod nazivom Invisible Predator Online, koju razvija zaseban tim – Splash Damage (poznati po naslovima Enemy Territory: Quake Wars i Brink).

Multiplayer je zamišljen u 3 vs 3 vs 2 formatu. Konkretnije rečeno, bitke / mečevi će se odvijati između dvije grupe međusobno suprotstavljenih plaćenika te Batmana i njegovog pomoćnika Robina. Svaku će grupu tvoriti tri igrača, a moći ćemo birati između Jokerovih i Baneovih plaćenika. Ovisno o tome za koju se grupu igrač opredijeli, na raspolaganje će dobiti različite gadgete i oružja. Igrači koji kontroliraju Batmana i Robina više će se orijentirati na stealth mehaniku, ali će također imati arsenal različitih gadgeta sličan onome iz kampanje za jednog igrača.

Dvjema grupama cilj je osvojiti što više kontrolnih točaka na mapi, dok je Batmanu i Robinu zadatak eliminirati ih. Zaplet u ovom konceptu aktivira se nakon određenog vremena pa se u meč tada mogu umiješati Joker i Bane. Kontrolu nad njima preuzima igrač koji prvi dođe do svojeg skrivenog skrovišta. Naravno, Joker i Bane su posebno ubojiti i imaju niz posebnih napada i karakteristika. Bane primjerice može bacati neprijatelje, koristiti bacač raketa i primiti više štete, a Joker je ubojit na daljinu sa svojim dalekometnim oružjima.

Invisible Predator Online bit će standardni dio Arkham Originsa, no treba napomenuti da će to biti slučaj samo u slučaju PC, X360 te PS3 verzija dok verzija za Wii U neće imati tu multiplayer komponentu. Iz Warner Bros. Montreala poručuju da se tim pri razvoju odlučio fokusirati na platforme s najvećom MP publikom. Bilo kako bilo, Batman: Arkham Origins na sve četiri spomenute platforme izlazi 25. listopada ove godine.

Komentari (3)

  • Domco95

    01.08.2013 - 14:53

    A znaci tu su se sakrili kreatori Brinka…nadam se da nece zeznut i Batman serijal.

    • Mentor

      @Domco95, 01.08.2013 - 15:24

      I da zeznu nema veze, jer je ovo mislim samo najava za sljedeći dio u serijalu da se fanovi zadrže pred onaj PRAVI nastavak od Rocksteady-a.

    • Maximum

      @Domco95, 01.08.2013 - 21:12

      Prave i onaj F2p FPS Dirty Bomb.
      Solidno izgleda.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?