HCL.HR

Potvrđen Resident Evil: Revelations demo

ToxarE 27.04.2013.   •   3 komentara


Nadolazeće HD izdanje Resident Evil: Revelationsa igrači će uskoro moći isprobati u obliku demo verzije prije nego igra krene u prodaju sredinom svibnja.

Capcom je potvrdio kako će Resident Evil: Revelations u svom prerađenom izdanju za kućne konzole i PC dobiti demo prije 24. svibnja, odnosno izlaska igre. Točan datum demo verzije nije preciziran, navedeno je samo kako će to biti „uskoro“, a demo će se moći preuzeti u verzijama za PC, X360, PS3 te Wii U. Demo će se sastojati od uvodnog segmenta igre u kojemu ćemo kontrolirati Jill Valentine na naoko napuštenom brodu Queen Zenobia.

Osim najave demoa, Capcom je izbacio prvi u nizu developer diary videa u kojemu nam pojašnjavaju kako su s Revelationsom uspjeli vratiti Resident Evil na stari put uspjeha. U prvoj epizodi bave se upravo onim po čemu je Resi postao slavan – hororom. Pogledajte stoga čime vas Capcom planira zastrašiti idućeg mjeseca.

Komentari (3)

  • PugynhoAlmeira

    27.04.2013 - 12:01

    igro sam igricu na nintendu 3ds i stvarno je Odlicna!!!!

  • dex19

    27.04.2013 - 20:33

    e jedva čekam, 6-ica me dosta razočarala, nadam se da ovo neće…

  • SNAKE990

    28.04.2013 - 13:01

    Također ,baš me zanima kakav je ovaj, jer u zadnjih nekoliko godina RE je odavno izgubio pojam za horor , a ovaj ga kao vraća korijenima ,hmm, vidit ćemo, RE4 je zadnji bio dobar ,RE5 je li-la ,,ali ima dobar co-op mod ,odnosno zabavan ,, a o RE Operation Raccoon City da ne govorim – užas jedan ,, RE6 još nisam probao … sve u svemu horor pojam jedino drži živim – Slender i 8 pages i novi The Arrival ….koji je stvarno strah jbt.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?