HCL.HR

Potvrđen soundtrack za Tony Hawk’s Pro Skater HD

Zoran Žalac 24.05.2012.   •   3 komentara


Tony Hawk’s Pro Skater HD sve je bliže svom izlasku i po pitanju gameplaya o njemu znamo sve što bismo trebali znati. Međutim, pitanje glazbe u igri tek je danas dobilo službeni odgovor.

Ako ste fan početnih igara Tony Hawk’s Pro Skater serijala zasigurno vam je dobro poznato da su iste imale fenomenalnu glazbu. Po našem osobnom mišljenju THPS2 imao je daleko najbolji skup pjesama u nekoj igri, a ni ostali dijelovi nisu previše zaostajali za njim. Kada je krajem prošle godine najavljen Tony Hawk’s Pro Skater HD, nametnulo se pitanje hoće li Activision moći ponovno licencirati kultne pjesme nekadašnje soundtracka.

O tom se pitanju šutjelo sve do danas, kada je otkriveno kako će soundtrack HD prerade biti kompromisna kombinacija između nekih starih i nekih potpuno novih pjesama. Dobra je vijest što su poznate pjesme dobro odabrane pa će se u igri naći nekoliko njih koje će definitivno vratiti „oldschool feeling“ Tony Hawk’s-u. Na žalost, ima i nekih značajnijih izostanaka pa nećemo čuti npr. Guerilla radio, Blood brothers itd. No što je tu je – punu listu pjesama donosimo u nastavku.

Komentari (3)

  • grgoljblaster

    24.05.2012 - 16:40

    Eh… Activision je nekad vazio za odlicnu firmu, ne mogu da verujem da im je bilo tesko barem muziku ubaciti u HD kad je to nesto sto je obelezilo serijal. Doduse mogli bi da pokazu neki gameplay, jos uvek se bojim da ce napraviti kontrole kao u Skate (EA) koje mi se nimalo nisu svidjale

  • f1kus

    24.05.2012 - 21:05

    Velika šteta što nema za PC.obožavao sam igrati THPS-e,3 i Underground 2 pogotovo…

  • wozzie-

    25.05.2012 - 15:42

    gameplay????

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?