HCL.HR

Potvrđena ekspanzija za Bloodborne

Stjepan Fikter 21.05.2015.   •   2 komentara


Osim što znamo da je u izradi, više informacija, standardno stiže kasnije. Isto vrijedi za novu nadogradnju čiji je izlazak postavljen na 25. svibnja.

Shuhei Yoshida danas je razveselio mnoge fanove Bloodbornea. Nakon brojnih upita o mogućem DLC-u za igru, Yoshida je putem Twittera objavio kako je Bloodborne ekspanzija u pripremi s napomenom da više informacije stiže kasnije ove godine.

Tko zna, možda već na E3 sajmu dobijemo nove informacije. No, iako bi bili sretniji da je otkrio malo više detalja, ovako nam ostaje samo maštati što će nas dočekati od novog sadržaja.

Također, treba primijetiti i da je upotrijebljena riječ ekspanzija budući da ista znači puno više konkretnijeg materijala od onoga što obično stiže unutar jednog DLC-a. S druge strane, From Software je već pokazao da zna pripremiti dobar DLC sadržaj budući da su ih oba Dark Soulsa dobila nakon izlaska igre.

Osim ekspanzije, i nova nadogradnja Bloodbornea je u pripremi. 1.04 patch bit će dostupan 25. svibnja, no što će točno promijeniti ostaje za vidjeti budući da producent igre Masaaki Yamagiwa nije otkrio više detalja na Twitteru. Vjerujemo kako će informacije o promjenama biti ubrzo objavljene jer baš i nema smisla najaviti novu nadogradnju ako se ne otkrije što ona donosi. U slučaju da je netko propustio pročitati naše dojmove o igri, bit ćemo tako dobri pa vam ostavljamo poveznicu na koju trebate samo kliknuti.

Komentari (2)

  • lepiakadodo

    22.05.2015 - 13:16

    Iako sam (a ne sumnjam i vecina vas) vise puta zgotovio igru, jedva cekam taj expansion da vidim kaj su nam novoga pripremili iz From Softwarea…

    • R4iden

      @lepiakadodo, 22.05.2015 - 16:37

      Također jedva cekam. Prosao dva puta s likom. Ali sam ocekivo da ce igra duze trajat. Prvi prelazak (30h, iso sam dosta sporo, ali bilo bi duze da sam otkrio cathedral Ward i da nisam pustio First hunteru da me ubije), a drugi prelazak sam ubio sve bosseve (ukljucujem moon pressence) i trajalo je oko 15h (iso sam dosta brzo). Sada sam poceo treci run jer sam dobio ono oruzje od first huntera

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?