HCL.HR

Potvrđena PS4 verzija za H1Z1, objašnjena zračna dostava paketa

Žarko Ćurić 17.08.2014.   •   4 komentara


Developeri survival MMO-a H1Z1 kratkim videom objašnjavaju zračnu dostavu paketa i sve njene nedostatke, a potvrđena je i verzija za četvrtu generaciju Sonyjeve kućne konzole.

Već prije smo vas izvijestili o H1Z1, survival zombie MMO-u na kojem radi Sony Online Entertainment. Ovih dana navedena kompanija održava svoj SOE Event u Las Vegasu na kojem nas je počastila s par novih informacija. H1Z1 osim na već potvrđena osobna računala stiže i za PlayStation 4. Točan, pa čak ni približan datum izlaska PS4 verzije nije poznat, no sigurno će biti zanimljivo promatrati utrku ovog naslova s DayZ-jem, inače začetnikom ovog specifičnog podžanra koji također stiže na Sonyjevu novu konzolu.

Osim ove vijesti, developeri su nam prikazali i sustav dostave virtualnih paketa u igri malim padobranima. Tako za određenu novčanu naknadu možemo naručiti dostavu streljiva, hrane, vode i drugih potrepština, no postoji kvaka; svaki paket koji se ispusti iz zrakoplova vidljiv je i drugim igračima, zbog čega vaš paket može završiti u njihovim rukama. Okrutna igra, nema što. Pogledajte kako to izgleda u videu ispod.

Komentari (4)

  • LordHezi

    17.08.2014 - 13:21

    What's in the box ?
    -Crunch berries nigga damn 😀

  • blacky_st

    17.08.2014 - 14:47

    Hunger games 🙂

  • Black op

    17.08.2014 - 17:44

    Platis nesto sto ostali mogu uzeti?Fck yea, ili su mogli da to urade bez paketa sa padobranom u meniju…

  • DethoRhyne

    17.08.2014 - 17:48

    Ovo je skroz debilno što su napravili.. prate Rust i na kraju će nastat još jedan jadni sandbox call of dutty s celofanom od zombija.. Ovo čudo kao i sve ostale nisu DayZ-u ni do koljena. barem se nadam da će onaj Miscreated dobro ispast.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?