HCL.HR

Potvrđeni Assassin’s Creed: Liberation HD i AC: Pirates

nebel 10.09.2013.   •   5 komentara


Glasine koje su se pojavile ranije ovog mjeseca pokazale su se točnima – prošlogodišnji Assassin’s Creed 3: Liberation za Vitu dobit će svoje HD izdanje na PC, X360 te PS3 platformama.

Assassin’s Creed IV: Black Flag neće biti jedina igra iz popularnog Ubisoftovog serijala koju će PC gameri te vlasnici X360 / PS3 konzola moći zaigrati u dogledno vrijeme. Kako smo i načuli prije nekoliko dana, Assassin’s Creed 3: Liberation, prošlogodišnji spin-off naslov za PS Vitu, dobit će HD izdanje. Igra će iz svog naslova izbaciti broj tri, tako da konačan naziv glasi Assassin’s Creed: Liberation HD.

Liberation je u svojem HD izdanju zadržao priču, setting i likove, no sve ostalo je nanovo rađeno. Grafičko unaprjeđenje vidjet će se u većem broju tekstura, većoj detaljnosti okoliša, novim modelom osvjetljenja i dinamičnom izmjenom dana i noći. Facijalne animacije likova također su odrađene iz samog temelja, a unaprjeđena je i inteligencija neprijatelja. Misije u samoj igri većinom su prerađene na temelju komentara koje je Ubisoft primio nakon izlaska Liberationa, ali dodano je i 15 novih. Touchscreen elementi su izbačeni, dok je mehanika parkoura doživjela neke manje preinake.

Kako će to sve izgledati na djelu, provjerite u sljedećem traileru. Datum izlaska nije precizno određen, zna se samo da ćemo igru vidjeti negdje tijekom 2014. godine.

Osim prerađenog Liberationa, najavljen je i Assassin’s Creed: Pirates, zasebna igra za iOS te Android uređaje. Premda su i ovdje u pitanju Pirati, igra neće imati nikakvu povezanost u priči s Black Flagom. Igrači će preuzeti ulogu Alonza Batile te će u otvorenom svijetu ploviti u potrazi za misterioznim blagom La Buse. Trailer za igru pogledajte u nastavku.

Komentari (5)

  • DamirSuljic

    10.09.2013 - 15:17

    Sve je ovo super , samo meni ovo se meni ne svidja a veliki sam obozavatelj assassins-c .Bolje da urade kakvu expanziju za Black Flag ili da rade assassins creed India .

    • Aves

      @DamirSuljic, 10.09.2013 - 22:27

      Hahahahah India, umirem.

  • Jkuzma111

    10.09.2013 - 15:41

    izgleda da će liberation ipak na pc jedva čekam

    • Aves

      @Jkuzma111, 10.09.2013 - 22:27

      Yep!:D

  • dabar1985

    27.10.2013 - 07:26

    Daleko najlijepša igrica koju sam igrao a i moze se štošta nauciti
    Mnogi mogu puno naučit od Ubisofta
    BEAUTIFUL

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?