HCL.HR

Potvrđeno vrijeme održavanja Microsoftove i Ubisoftove E3 konferencije

Stjepan Fikter 14.05.2015.   •   1 komentara   •   Zanimljivosti


Uz EA koji je ranije potvrdio svoju konferenciju na ovogodišnjem E3 sajmu, sada im se pridružuju Microsoft i Ubisoft. Softverski div će 15.06. u 20:30 imati svoj show, a francuski izdavač u ponoć 16. lipnja.

Polagano se zahuktavaju pripreme za E3 sajam budući da su Microsoft i Ubisoft potvrdili kako će i ove godine imati konferenciju. Microsoft je rezervirao svoj show za 15. lipnja s početkom u 20:30 po našem vremenu, a najavljuju ga poprilično hrabro – “Pogledajte najveće igre u Xbox povijesti.”

Uz već najavljene naslove poput Halo 5: Guardians, Rise of the Tomb Raider, Forza 6 i Fable Legends za koje ćemo gotovo sigurno vidjeti nove materijale, te uz mogući Gears of War Remaster, možemo samo pretpostavljati što sve Microsoft skriva u rukavu. Ako se prisjetite prošlogodišnjeg Gamescoma na kojemu smo vidjeli najavu Scalebounda, nekako vjerujemo da ćemo sada puno više saznati o igri.

Osim softverskog diva, francuski izdavač Ubisoft također je potvrdio svoju konferenciju koja će započeti u ponoć 16. lipnja. Uz već poznate naslove poput Assassin’s Creed: Syndicate, Rainbow Six: Siege i The Division koji će zasigurno dobiti svojih pet minuta, ranije ovog tjedna otkriveno je kako u izradi imaju novi AAA IP, pa nas možda iznenade baš kao što su nas s Watch Dogsima i Divisionom. Uostalom, ne bi se bunili i da najave nove manje igre na UbiArt pokretaču budući da nas je Valiant Hearts: The Great War poprilično oduševio.

Za kraj da vas podsjetimo još jednom – u jutarnje sate ponedjeljka, 15. lipnja Bethesda po prvi puta u povijesti ima svoju konferenciju s početkom u 03:30. Electronic Arts je također 15. lipnja u 22:00 po našem vremenu, a Square Enix i Nintendo 16. lipnja u 18:00, s time da će Nintendo kao i prošle godine imati unaprijed snimljeni materijal.

Komentari (1)

  • Cryster

    15.05.2015 - 06:49

    Tako sam se veselio bethesdinoj konferenciji ali ono u 3 ujitro pa jebemu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?