HCL.HR

Poznat pisac priče Deadpool igre

Renato Pedišić 20.07.2012.   •   1 komentara


Jedan od najpoznatijih američkih strip pisaca koji trenutno stvara i Deadpool stripove uhvatio se rada na nadolazećoj High Moonovoj igri.

Nakon što smo nedavno imali prilike vidjeti teaser trailer nadolazeće videoigre u kojoj glavnu ulogu ima antiheroj Deadpool ostali smo ugodno iznenađeni, ali i željni više informacija. Do sada je poznato isključivo to da je glavni junak Deadpool, da mu glas daje poznati glasovni glumac Nolan North te da na igri radi priznati High Moon Studios, a na ostala pitanja i dalje čekamo odgovore.

Autorstvo i kvaliteta same priče Deadpoolove igre bilo je jedno od važnijih pitanja koja su nas interesirala, a na njega smo danas dobili odgovor. Čovjek koji svojim perom oživljava Deadpoola u Deadpool: The Game zove se Daniel Way. Taj je strip pisac u svijetu najpoznatiji po svojim Wolverine: Origins, Ghost Rider i naravno Deadpool stripovima koji trenutno uživaju ogromnu popularnost.

Na One of Swords blogu, koji je i objavio informaciju o autorstvu priče Deadpoolove igre, nagađalo se i o radnji same igre te se došlo do zaključka da će igra pratiti priču nadolazećeg Deadpool Volume 3 stripa na kojemu također radi Daniel Way.

Sada kada znamo da priču igre piše osoba koja zasigurno zna što radi, možemo se opustiti i pričekati druge vijesti o Deadpool: The Game te izlazak igre u 2013. godini.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?