HCL.HR

Poznati su svi detalji Uncharted 4 multiplayer bete

Zoran Žalac 02.12.2015.   •   2 komentara


Ako nemate pristup nadolazećoj zatvorenoj beti Uncharted 4 multiplayera, kroz sat vremena video materijala provjerite što se od te MP komponente doista može očekivati.

Prvo testiranje multiplayera u Unchartedu 4 započinje zatvorenom betom ovog petka i bit će dostupno svim kupcima Uncharted: The Nathan Drake Collectiona. Ako niste među tom odabranom publikom, a Uncharted 4 vas svejedno zanima, bacite pogled na sinoćnji stream Naughty Doga koji pojašnjava otprilike sve što bi vas o multiplayer komponenti te igre moglo zanimati.


Potvrđeno je tako da će beta težiti oko 7 gigabajta i da neće biti nikakvog preloada za nju. Srećom, testiranje traje devet dana, do 13. 12. pa će do tada biti dovoljno vremena čak i da nabavite Nathan Drake Collection, a time i pristup beti. Zanimljivo, to je tijekom prošlog petka, tradicionalnog Black Fridaya u SAD-u bila jedna od najprodavanijih PS4 igara, s navodnim skokom prodaje od 999%.

Komentari (2)

  • GAMEmaher

    02.12.2015 - 18:23

    Uncharted je zakon. Prošao sam jedinicu i dvojku a dvojku još uvijek igram multiplayer i ima ekipe. I nimalo mi dosadila nije. Trojku još nisam igrao i dođe i ona na red 🙂

  • vojnovic4

    03.12.2015 - 09:01

    Neznam jeli znate ali beta za Europu je pomaknuta na danas

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?