HCL.HR

Pratite finale mjeseca CS: GO Adria Opena danas na Twitchu

Zvonimir Burazin 02.07.2015.   •   0 komentara


Danas u 19 sati gledajte stream velikog finala 6. mjeseca u CS: GO ESL Adria Open natjecanju gdje će sudjelovati osam najboljih ekipa iz naše regije.

Danas u 19 sati počinje livestream finalnog Adria Open kupa 6. mjeseca u CS: GO, u kojem će snage odmjeriti osam najboljih ekipa iz regije. One su svoje mjesto u finalnom kupu zaslužile s dobrim plasmanom u tjednim kupovima 6. mjeseca između čak 60-ak ekipa.

Što se tiče sâmih ekipa, one su raspoređene po cijeloj bivšoj državi: četiri hrvatske, dvije srpske, jedna slovenska i jedna ekipa iz BiH su se kvalificirale za finalni kup mjeseca, a što će se između njih dogoditi tek ćemo saznati.

Hoće li GIANT5 obraniti titulu prvaka? Hoće li im se GAMETIME osvetiti za poraz u finalu? Ili će možda ipak pobjediti slovenski team NorthernLynx koji je mnoge impresionirao u zadnjem tjednom kupu? Hoće li Caliph s Croatom zapapriti bivšem timu GIANT5? Mnogo je zanimljivih srazova u ovom kupu, a vjerujem da će biti i dobrog Counter-Strikea.

Streamati i komentirati će Flegma, starosjedioc CS scene s jedno 10 godina čistog kantera iza sebe, a uz njega će vjerojatno biti crnogorski igrač Tsunami od kojeg svakako mnogo možete naučiti o tome kako se CS igra na višem, timskom levelu.

Livestream tog finalnog susreta 6 .mjeseca moći ćete popratiti u 19 sati na Twitch kanalu CSHR zajednice – nabacite im follow ako ne želite propustiti i neke buduće CS: GO mečeve s ekipama iz regije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?