HCL.HR

Pratite HS i LoL kvalifikacije za Zagreb Gaming Arenu danas

Igor Belan 03.12.2016.   •   2 komentara


Tisuće i tisuće eura nude se najboljim igračima u nekoliko popularnih igara na Zagreb Gaming Areni, a danas kreću prve online kvalifikacije. Live stream LoL kvalifikacija pratite uživo danas na Twitchu!

ZGA625x387

Naš veliki dvodnevni gaming i esports događaj Zagreb Gaming Arena se bliži, a s njom dolaze i bogati turniri u LoL-u, Hearthstoneu, Overwatchu i Fifi 17 u kojima će se igrači boriti za nagradne fondove vrijedne više tisuća eura.

No da bi zaslužili svoje mjesto na velikom live eventu u zagrebačkoj Areni na sam početak sljedeće godine, igrači se prvo moraju dokazati kroz online kvalifikacijske turnire, a upravo danas kreću dva takva turnira – u 13 sati kreću prve kvalifikacije za Hearthstone za koje nam se već prijavilo čak 150 igrača, dok u 14 sati kreće prvi kvalifikacijski turnir za League of Legends na kojem će nastupiti čak 40 peteročlanih timova. Prijave za Hearthstone sada su zatvorene, no ako vidite ovu vijest na vrijeme i dovoljno brzo reagirate znajte da još stignete prijaviti svoj tim za današnje LoL kvalifikacije.

PRATITE LOL KVALIFIKACIJE NA TWITCHU

Danas ćete uživo putem Twitch kanala dobro vam poznatog LoL komentatora Sa1ne moći popratiti najzanimljivije mečeve prvih LoL kvalifikacija. Stream na kanalu Sa1ne trebao bi krenuti oko 18 sati, a mi ćemo vas na isti još dodatno podsjetiti tijekom dana putem naše Facebook stranice.

Prijavljene igrače i kako se bracket razvija moći ćete pratiti putem Battlefya. Za Hearthstone kvalifikacije kliknite ovdje, a za LoL kvalifikacije ovdje.

Ako vas umjesto Hearthstonea i League of Legendsa više zanimaju turniri u Fifi 17 i Overwatchu koje spremamo za Zagreb Gaming Arenu, za više informacija o tim turnirima kliknite ovdje.

Označeno sa:

Komentari (2)

  • IvanPadjen

    03.12.2016 - 17:28

    HCL da bih se natjecao u kvalifikacijama online u FIFA 17, moram imati orginal FIFA 17 igru ili ?

  • IvanPadjen

    03.12.2016 - 17:39

    HCL vidim da za FIFA 17 neće biti kvalifikacija Online, Zanima me dali će se natjecati samo prvih 128 igrača koji dođu u Arenu ?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?