HCL.HR

Pratite uživo veliko finale našeg LoL Adria Open by Fnatic Gear turnira!

Filip Marić 04.11.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Ove subote u 16 i 30 pridružite nam se na live streamu velikog finala našeg LoL Adria Open by Fnatic Gear turnira gdje će se osam najboljih timova iz regije boriti za RP i vrijedne Fnatic Gear hardverske nagrade.

Pozivamo vas da nam se ovu subotu u 16 i 30 pridružite na live streamu finala LoL Adria Open by Fnatic Gear turnira. Osam League of Legends timova iz cijele regije se kroz protekli mjesec izborilo za prolaz u ovo mjesečno finale i sada se natječu za bogati fond nagrada u kojem su glavna nagrada vrijedni Fnatic Gear Flick G1 gamerski miševi.

Za finale su se izborili timovi iz Srbije i Hrvatske, a trenutno stanje bracketa izgleda ovako:

finalisti-lol

Princip natjecanja u ovom mjesečnom finalu jest Double elimination s Best of 3 finalom, što omogućava svakom timu da se i nakon jednog izgubljenog meča uspije vratiti u finale i osvojiti prijestolje. Njihove borbe moći ćete pratiti uživo, a cijeli live stream će za vas komentirati i prenositi naš poznati suradnik Miloš “Sa1na” Šainović na našem službenom ESL Adria Twitch.tv kanalu.

Dakle, da ponovimo – stream finala kreće sutra, 5.11. u 16 i 30 na našem službenom ESL Adria Twitch.tv kanalu.

OBAVIJEST O ADRIA KUPOVIMA

Za kraj, samo jedna kratka obavijest o našim Adria Open kupovima na ESL-u. Naime, ovaj i sljedeći vikend NEĆE se održati naši standardni LoL Adria Open kupovi. Razlozi tomu su: nadolazeće mjesečno finale, Reboot InfoGamer sajam (na kojemu nas, kao izlagača, neće biti) i projekti našeg ESL Admin tima na kojima radimo već duže vrijeme te se nadamo da ćemo vam o istima uskoro moći dati više informacija. Stay tuned!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?