HCL.HR

Pravo vrijeme da počnete igrati Khan Wars na HCL-u

Igor Belan 02.09.2015.   •   0 komentara


Utrka za srednjovjekovnu prevlast na jednom od najbrutalnijih Khan Wars svjetova nastavlja se – resetiran je svijet 3 i sad je pravo vrijeme da krenete igrati ovu zaraznu i besplatnu igru.

Dok novi Metal Gear Solid i Mad Max zaokupljaju pažnju nekih gamera ovih dana, oni bez novih konzola i skupih računala okreću se nešto jednostavnijim igrama koje su usput i besplatne, odnosno free to play.

Jedna takva je zarazna srednjovjekovna strategija Khan Wars koju već neko vrijeme možete zaigrati ravno iz svog internet preglednika ovdje na HCL-u. Samo pratite link, registrirajte se i igrajte – ravno iz svog preglednika, nema nikakve instalacije.

Khan Wars je podosta popularan u ovim našim krajevima pa ćete u igri sresti mnogo igrača iz Hrvatske, Srbije, BiH te ostalih bliskih nam zemalja. Nije to ništa čudno kada spomenemo da su neke od nacija koje možete birati u samoj igri Hrvati, Srbi i Bosanci. Vrlo je lako upustiti se u igru i postati srednjovjekovni vladar koji polako gradi svoje carstvo, napada ostale igrače i formira saveze s drugima, a svaki dan će vam igra zaokupiti pažnju na nekih 10-30 minuta. Možda i više ako vas zarazi, a mogla bi.

Zašto u naslovu kažemo da je upravo sada najbolje vrijeme da krenete igrati?

Jer je prije par dana resetiran igrin svijet 3 pa svi počinju iznova. U prošloj rundi na svijetu 3 najbolji je bio klan Gunslingers, dok su se Pretorijanci morali zadovoljiti s drugim mjestom. Titula najboljeg vladara na svijetu 3 pripala je igraču suco.suco, a drugo i treće mjesto pripali su vladarima nadimka Tomba i veki69.

Krenete li sada igrati, možda ćemo nakon sljedećeg reseta baš o vama pisati u jednoj ovakvoj vijesti.

LINK: KhanWars.HCL.hr

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?