HCL.HR

Predsjedniku Riota hakiran Twitter, otkrivena LoL kartaška igra

nebel 15.10.2013.   •   0 komentara


Predsjedniku Riot Gamesa netko je navodno hakirao Twitter račun tijekom vikenda i zatim otkrio cijelom svijetu nenajavljenu kartašku igru u League of Legends univerzumu.

Predsjedniku i suosnivaču Riot Gamesa, Marcu Merrillu, navodno je hakiran Twitter račun tijekom prošlog vikenda. Haker koji je preuzeo kontrolu nad spomenutim računom dočepao se i slika iz nenajavljene Riotove kartaške igre u LoL univerzumu naziva League of Legends: Supremacy, iz koje je objavio i nekoliko screenshota tijekom svog hakerskog pohoda. Cijeli slučaj pratio je Kotaku, gdje možete vidjeti screenshote tvitova koji su u međuvremenu obrisani.

Oko sat vremena nakon preuzimanja kontrole nad računom i nakon prijetnje da će objaviti 200MB raznog sadržaja iz te igre “koju Riot ne želi da igrate”, haker koji se naziva Jason mirno je tvitnuo kako je odlučio vratiti kontrolu nad Twitter računom pravom vlasniku.

Ubrzo nakon toga, sam Marc Merrill oglasio se o cijelom slučaju iz udobnosti svog Twittera, potvrdio je tako kako mu je netko uistinu “upao” u račun, no i naglasio kako su prikazane slike stare i nadodao kako je League of Legends: Supremacy samo jedan od eksperimenata na kojima Riot radi i od kojih neki nikada ne vide svjetlo dana.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?