HCL.HR

Predstavljamo vam HCL-ovu najavu igara u 2014. godini

nebel 09.01.2014.   •   HCL objave


Po ustaljenom običaju HCL vam donosi najavu s popisom nadolazećih igara u aktualnoj 2014. godini. Provjerite koji to naslovi najavljuju nove horizonte i novu razinu interaktivne zabave!

Zagazili smo već u drugi tjedan nove 2014. godine, a industrija videoigara već nam je donijela nove najave i iznenađenja zbog kojih smo u manje od deset dana imali više od pedesetak vijesti. Dokaz je to da nas čeka uzbudljiva godina, prvenstveno zbog svježine koju su donijele nove platforme – Xbox One i PlayStation 4. No za pravu potvrdu treba pogledati listu igara koje nam tijekom 2014. stižu na raznorazne konzole i računala.

Upravo takav popis priredili smo vam u našoj velikoj najavi igara u 2014. godini. Kao i prijašnjih godina, igre smo razvrstali po žanrovima i subjektivno kroz nekoliko rangova. Izdvojili smo, naravno, tek igre koje su najavljene, imaju naznaku da će izaći ove godine i poznatije su većem dijelu gamerske publike. Dakle – od igara spomenutih u ovoj najavi polazimo, a tko zna s čime ćemo sve završiti godinu. Tim se pitanjem nećemo sada zamarati nego ćemo s optimizmom krenuti prema novim dozama interaktivne zabave.

Uz ovu najavu uskoro ćemo priložiti i tradicionalni video s našim izborom potencijalno najvažnijih naslova ove godine. Video ćemo, dakle, dodati naknadno te vas o tome pravovremeno obavijestiti. Za sada, tekstualni dio najave možete pronaći na sljedećoj poveznici.

NAJAVA: Igre u 2014. Komentari na ovu vijest su onemogućeni. Sve što želite reći o igrama u 2014. godini ili pak o našoj najavi, možete to učiniti putem komentara ispod samog teksta najave.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?