HCL.HR

Predstavljen Flockers, nova igra tvoraca Wormsa

Renato Pedišić 30.03.2014.   •   2 komentara


Team17, studio najpoznatiji po Worms serijalu, predstavio je svoju novu igru – zove se Flockers, a opisuju je kao kombinaciju Lemmingsa i mračnoga stila sličnog onom iz filmova Tima Burtona.

Team 17 predstavio je Flockers, njihovu novu igru koja začudo ne spada u Worms serijal, a koju opisuju kao “uvrnutu mješavinu gameplaya inspiriranog Lemmingsima i ‘macabre’ stila Tima Burtona”. Kada se čudimo što igra nije dio Worms franšize, to je iz razloga što je ovaj britanski studio najpoznatiji upravo po popularnim crvićima, iako su zaslužni i za Alien Breed serijal, Leisure Suit Larry: Box Office Bust, Superfrog te mnoge druge zanimljive naslove.

Što se tiče macabrea, to je stil mračne atmosfere inspiriran smrću, a osim Burtona po njemu su poznati i H. P. Lovecraft, Stephen King te Edgar Allan Poe. Uz takav stil, Flockers je inspiriran i steampunkom te je smješten upravo u jedan takav svijet. Unatoč najavljenoj mračnoj atmosferi, Team17 obećava i dobru dozu klasičnog Worms humora.

Osnova gameplaya je voditi stado ovaca kroz različite zagonetke i zamke, a kratki teaser s tim slatkim ovčicama objavljen je na službenom Team17 YouTube kanalu.

Flockers izlazi na PC-ju kroz sustav Steam Early Accessa tijekom druge četvrtine 2014. godine, odnosno negdje između kraja ožujka i početka srpnja. Konačni datum izlaska nije poznat, ali smo zato dobili neke screenshote na koje oko možete baciti u našoj galeriji.

Komentari (2)

  • Disc0

    30.03.2014 - 16:25

    Hvala bogu da su se nakon 20 godina wormsa odlucili na nesto novo!

  • 4mal

    30.03.2014 - 16:33

    aaaaa lemmingsi memories ! kakv je to igra bila

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?