HCL.HR

Predstavljen Google Play

Zoran Žalac 07.03.2012.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Google je redizajnirao svoju tržnicu Android aplikacija kao cloud uslugu nazvanu Google Play. Najvažnija promjena za gamere je povećanje limita aplikacija s 50 MB na čak 4 GB.

Gaming na Android uređajima postaje sve zastupljeniji, a Google se jednim redizajnom pobrinuo da se taj rastući trend nastavi. Naime, najavljena je usluga Google Play, koja zapravo i nema snažne konotacije s igranjem, no svejedno će utjecati na tržište Androida. Play je mrežna usluga u kojoj su spojeni dosadašnji Android market, Google Music te Google eBookstore. Ovisno o regiji, usluga će omogućiti pohranjivanje do četiri različita tipa sadržaja, a nama najzanimljivije igre dobile su značajno proširenje limita.

Naime, prostorno ograničenje Android aplikacija s dosadašnjih 50 MB povećano je na čak 4 GB. To u praksi znači da ćemo viđati sve ambicioznije Android naslove koji će bolje koristiti hardver na raspolaganju.

Treba spomenuti i to da je povodom otvaranja Google Play usluge u tijeku akcija u kojoj po iznimno povoljnim cijenama možete ugrabiti dosta kvalitetnih Android igara kao što su World of Goo, Dead Space, Shadowgun, Osmos HD itd.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?