HCL.HR

Predstavljen Xbox Live Summer of Arcade program

nebel 10.07.2013.   •   0 komentara


Ovogodišnji Summer of Arcade program na Xbox Live usluzi sačinjavat će četiri naslova koja će izaći tijekom četiri tjedna mjeseca kolovoza.

Microsoftov „Major Nelson“ otkrio je detalje Summer of Arcade 2013 promocije koja će početi u kolovozu. Tijekom tog mjeseca Xbox Live usluga imat će četiri (privremeno) ekskluzivna download naslova – svaki za jedan tjedan u mjesecu.

Summer of Arcade ove godine otvara igra Brothers: A Tale of Two Sons o kojoj smo vam pisali prije dva dana u našoj najavi. Riječ je o dosta zanimljivom naslovu, a što on ima za ponuditi pročitajte i pogledajte u spomenutom tekstu. Igra će u prodaju krenuti 7. kolovoza po cijeni od 1200 MS bodova, odnosno 15 dolara.

Tjedan dana kasnije, 14. kolovoza, stiže 2D tabačina Charlie Murder po cijeni od 800 MS bodova (10 dolara). Nakon nje, 21. kolovoza na redu je remake klasične SF avanture Flashback, također za 800 MS bodova. Naposljetku, program 28. kolovoza zatvara Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows po cijeni od 1200 MS bodova.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?