HCL.HR

Predstavljeni Games with Gold naslovi za 11. mjesec

Stjepan Fikter 29.10.2015.   •   0 komentara


Od idućeg mjeseca, Xbox One dobiva mogućnost pokretanja igara s prijašnje konzole što znači da će Gold pretplatnici imati na izboru imati četiri besplatne igre.

Idući mjesec bit će poprilično značajan za vlasnike Xbox One konzole budući da će Microsoft dostaviti nadogradnju s kojom će se moći pokretati Xbox 360 naslovi. Točnije, pokretanje tih naslova bit će moguće od 12.11. s time da je za početak pripremljeno preko 100 igara koje će se moći ponovno zaigrati na novoj konzoli.

Od Xbox One Backwards Compatibility mogućnosti najviše bi mogli profitirati Gold pretplatnici u čijem je vlasništvu dotična konzola jer će sada imati četiri naslova koja će besplatno moći zaigrati. Tako će se tijekom cijelog idućeg mjeseca moći preuzeti avantura iz prvog lica Pneuma: Breath of Life, a od 16.11. pa sve do sredine 12. mjeseca bit će dostupan i i Knight Squad.

Vlasnici starije, a sada i nove konzole moći će voziti rally u DiRT-u 3 ako preuzmu igru do 15.11., da bi ga zatim idućeg dana pa sve do kraja mjeseca zamijenio Dungeon Siege III.

Raduje li vas Backward Compatibility mogućnosti i jeste li zadovoljni s Gold naslovima za idući mjesec?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?