HCL.HR

Premijerni prikaz Destiny gameplaya

nebel 11.06.2013.   •   3 komentara


Bungiejev Destiny napokon je otkrio svoje pravo lice, otkrivši malo detalja o zapletu igre i prikazavši gameplay u dvanaestominutnoj demonstraciji.

Destiny je svoju jasnu naklonost Sonyju prikazao sinoćnjom premijernom demonstracijom gameplaya na PlayStationu 4. U videu kojega ćete pronaći ispod ovog teksta prikazana je tako kooperativna igra s tri različite klase, osnovna gameplay mehanika te prilično dotjerana vizualna strana igre.

Osim gameplay demonstracije, igra je dobila i montirani trailer u kojemu se pojašnjava premisa igre.

Destiny je najavljen za kraj ove godine, a pojavit će se na PS4, Xbox One, PS3 te X360 platformama. PC verzija nije isključena, ali definitivno neće doći istovremeno s konzolaškim inačicama.

Komentari (3)

  • Badass_Bunny

    11.06.2013 - 12:27

    Ovo bi bilo mnogo bolje da je TPS ovako mi nekako ne izgleda nešto previše posebno.

  • nnnnn99

    11.06.2013 - 13:27

    Dosta mi se svidjelo ono što sam vidjela, nadam se da će izaći i za PC jer nikako ne želim propustiti ovu igru. Čim je najavljena zainteresovala sam se za nju i očekujem puno. Grafika je stvarno fina, gameplay mi također djeluje dobar i sviđa mi se svijet.

  • adycro

    11.06.2013 - 13:46

    Zbilja Nice Game, settings igre totalno pogodjen, jedino PC igraci bih mogli pocekati bar godinu dana nakon izdavanja cak i ovisno kako se bude i prodavala igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?