HCL.HR

Presudili smo Call of Duty Black Opsu 2 u video obliku

Igor Belan 08.12.2012.   •   HCL


Nova video recenzija HCL-a pita se jesu li rutina i navika uništile deveti Call of Duty po redu ili se Black Ops 2 uspio prometnuti u iznenađujuće svježu i originalnu pucačinu. Samo je jedan način da saznate.

Interesantno je kako svake godine naivno krenemo igrati i recenzirati novi Call of Duty naslov misleći da nas ne očekuje mnogo posla. Ipak je to CoD koji svake godine izbaci novi nastavak – nema se tu što puno za reći, zar ne? No interesantno u svemu tome je to što se svake godine uredno prevarimo. Doduše, kašnjenje s ovom recenzijom nije toliko do toga što je Black Ops 2 sadržajno bogat i dosta dugotrajan za kvalitetno istražiti – kriva je djelomice i Wii U konzola koja nam je oduzela mnogo vremena ovih dana. A da ne pričamo o organizaciji Zlatnog Dabra na kojoj radimo već zasigurno mjesec dana.

Dakle puni smo posla i ova recenzija zbog toga malo kasni, ali u znak iskupljenja zbog toga učinili smo ju dužom i detaljnijom od većine drugih. Voljeli vi Call of Duty ili ne – pratite link dolje, pogledajte i pročitajte što smo pripremili i onda se obavezno dobro posvađajte u komentarima. Takav je običaj, a običaje treba poštivati.

VIDEO RECENZIJA: Call of Duty: Black Ops 2 Ovo je samo vijest o novoj recenziji, komentari su stoga zaključani, a vaše komentare želimo vidjeti ispod same recenzije.