HCL.HR

Prey 2 službeno najavljen za 2012.

Duje Kozomara 14.03.2011.   •   3 komentara


Bethesda je službeno najavila Prey 2, koji stiže 2012. godine za PC, Xbox 360 te Playstation 3. Pretjeranih detalja nemamo još uvijek.

Prije dva dana napisali smo vijest o tome kako uskoro stižu Prey 2 detalji, a danas je Bethesda i službeno najavila nastavak ovog first person shootera iz 2006. godine. Igru opet razvija Human Head Studios, a trebala bi izaći 2012. godine, za PC, Xbox 360 te Playstation 3. Detalji o gameplayu još nisu poznati, ali potvrđeno je da će igra koristiti id Tech engine, pretpostavljamo id Tech 5. Chris Rhinehart, vođa projekta, izjavio je kako su momci i cure iz studia izuzetno sretni što ponovno rade s Bethesdom, te kako će igra ponuditi gamerima priliku da istraže nove dijelove Prey svijeta, koji sadrži brzu i napetu akciju. To bi bilo sve što znamo za sada, očekujte nove informacije o igri na istoj adresi.

UPDATE: Pretpostavke su bile pogrešne – Prey 2 neće koristiti id Tech 5 pokretač jer je igra bila u produkciji prije nego je dotični engine dovršen. Dakle, ništa od impresivnog pokretača, no barem imamo još jedan cover koji ovoga puta prikazuje glavnog lika. Zaboravite na indijanske korijene, Tommy je sada pravi svemirski komandos. S kapom na glavi.

Komentari (3)

  • Overdeath

    14.03.2011 - 16:59

    Vrlo vjerovatno će se dvojka odvajati na velikim sandbox prostorima (s obzirom na mogucnosti tech-a 5).

  • wyzard

    14.03.2011 - 19:28

    ne mora značit, no vidjet ćemo.

    jedinicu pamtim kao igru koju više nikad ne bih odigrao, ali i kao igru koju je vrijedilo odigrat. To mi je uz quake 4 nekako bio zadnji oldskul shooter, sve do Bulletstorma u skorije doba. Pet godina pauze, reklo bi se.

  • Maximum

    15.03.2011 - 11:53

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?