HCL.HR

Preživljavanje u The Evil Within 2 ovisit će o vještini nadograđivanja lika i opreme

Zoran Žalac 04.08.2017.   •   1 komentara


The Evil Within 2 nadogradit će svoj sustav nadograđivanja glavnog lika i njegovog arsenala, a craftanje stvari bit će nužno za preživljavanje noćne more.

the-evil-within-2-vijest

Jedan od segmenata koji će The Evil Within 2 unaprijediti u usporedbi s prethodnikom bit će sustav craftinga, a direktor igre Joh Johanas na službenom Bethesdinom blogu otkriva kako će crafting ovoga puta definirati unikatne načine igranja. Za razliku od prvog dijela, resursi za nadogradnju glavnog lika i njegovog arsenala bit će odvojeni, tako da će zeleni gel služiti samo za napredovanje lika, dok će se za oružje skupljati mehanički dijelovi.

Nadogradnja glavnog junaka Sebastiana bit će dostupna kroz pet kategorija – zdravlje, stealth, borba, oporavak i forma. S druge strane, oružje ćemo moći modificirati po kategorijama snage, kapaciteta za streljivo, brzine pucanja i brzine punjenja streljiva. Samo streljivo također će se moći stvarati na posebnim mjestima, tzv. sigurnosnim kućama, no prethodno tome morat ćemo istraživati svijet u potrazi za resursima koji će nam omogućiti craftanje.

Kako ćemo se snaći ako ne budemo htjeli sići s glavnog puta – e, to je već drugi par opanaka.

Komentari (1)

  • Fr3dY

    04.08.2017 - 17:18

    Zanimljivi noviteti nadam se da će se sve realizovati kako treba

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?