HCL.HR

Pridružite se lovu na Templare dok traje popust na sve Assassin’s Creed naslove

Petra Rukav 27.09.2017.   •   6 komentara


Zanimljiva ponuda Steama nudi vam šansu da upotpunite vlastitu kolekciju Assassin’s Creed igara i preživite najzanimljivija razdoblja povijesti.

Assassin's Creed 3 besplatno

Od druženja s Kleopatrom VII. i parkouranju po prelijepim građevinama starog Egipta dijeli nas svega mjesec dana, no prije nego se zaputimo u razdoblje jedne od najstarijih civilizacija na svijetu red Assassina poziva nas u pustolovine koje su se odvile stoljećima kasnije. Da nas lakše pridobiju u svom lovu na Templare priredili su nam slatke popuste na Steamu.

Prije svega vraćamo se u vrijeme Trećeg križarskog rata, a Altair će nas za manje od 30 kuna naučiti kako baratati skrivenom oštricom. Vjerojatno najpoznatiji assassin, koji je živio u vrijeme renesanse te se družio s Leonardom da Vincijem, svoju životnu priču prikazat će nam kroz tri velika poglavlja, a sva tri Ezio vam nudi za otprilike sto kuna. Odmah ooslije Eziove smrti otputovat ćemo u Kinesko Carstvo za vrijeme vladavine dinastije Ming.

Nakon toga slijedi kolonijalno razdoblje, koje nema baš najsretniji kronološki poredak u AC univerzumu, no vodi nas kroz veoma bitna povijesna razdoblja ranomodernoga doba – zlatno doba piratstva, Sedmogodišnji rat i Američki rat za nezavisnost. Svaki od ukupno pet dijelova prodavat će se na 66% popusta, a avanture s Edwardom, Shayjom i Connorom koštat će vas oko 50 kuna. Zasebno, naravno.

Potom obavezno slijedi Francuska revolucija, a Arno će nam za nešto manje od 80 kuna ispričati tko je zapravo stajao iza rušenja starog apsolutističkog režima sa svim njegovim klasnim privilegijama. Nekoliko godina kasnije englesku krunu preuzet će kraljica Viktorija, čime će započeti takozvano Viktorijansko doba, a blizanci Fyre će nam za 120 kuna pokazati što taj period točno donosi. Svoje putovanje kroz dugu i zanimljivu povijest čovječanstva završit ćemo odlaskom u Indiju te Oktobarskom revolucijom koja je dovela do stvaranja SSSR-a.

Gotovo svi AC naslovi bit će na 66% popusta do ovoga petka; crne ovce u obitelji su Syndicate na 60% te AC Chronicles: Russia koji se prodaje u pola cijene. Također, možete zgrabiti Assassin’s Creed Bundle kojeg čine Black Flag, Unity, Rogue i Syndicate za otprilike 270 kuna.

Komentari (6)

  • l)oolvl

    27.09.2017 - 15:47

    Svaka čast za trud i “priču” o AC igrama, ali mislim da bi daleko preglednije bilo da ste jednostavno stavili popis igara i koliko koja košta nego da ovako moramo skoro pa čitati između redova.

    • Agent

      @l)oolvl, 27.09.2017 - 15:53

      Ovako je bolje,čitaš sve što piše,ne treba između redaka ništa čitat

    • l)oolvl

      @Agent, 27.09.2017 - 16:18

      “Prije svega vraćamo se u vrijeme Trećeg križarskog rata, a Altair će nas za manje od 30 kuna naučiti kako baratati skrivenom oštricom.”
      Kako netko neupućen kad pročita ovo može točno znati o kojem se dijelu radi ? I takav je cijeli tekst.

    • Darcoolio

      @l)oolvl, 27.09.2017 - 16:40

      Ili samo klikneš na link i ne filozofiraš previše.

    • Petra Rukav

      @l)oolvl, 27.09.2017 - 18:09

      Hvala 🙂 Baš sam namjerno na taj način pristupila pisanju ovog članka jer sam htjela da bude malo drugačije od tipičnog pisanja o popustima. No trudila sam se spomenuti imena protagonista i vrijeme radnje da se zna na koje igre se koja cijena odnosi. Također, stavila sam link na kojem se nalazi popis gotovo svih igara pa se tamo lako vide svi popusti i cijene ako netko nije siguran o kojem se naslovu točno radi.

  • Bazinga

    28.09.2017 - 19:51

    Da su dali bundle svih AC za 30ak € još bi razmislio

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?