HCL.HR

Prijavi se na Magenta 1 gaming turnir u Fifi 17 i osvoji PlayStation 4 Pro konzolu

sponzorirani članak 21.11.2016.


Hrvatski Telekom od 26. studenog do 17. prosinca organizira niz turnira u Fifi 17 na kojima će podijeliti ukupno četiri PS4 Pro konzole kroz četiri hrvatska grada. Prijavite se već sada za prvi turnir!

magenta-1-gaming

Vrijeme je da počnete trenirati palčeve jer samo najvještiji igrači Fife 17 osvojit će PlayStation 4 Pro konzolu s igrom Watch Dogs 2 na Magenta 1 gaming turnirima Hrvatskog Telekoma.

Od 26. studenog do 17. prosinca održat će se Magenta 1 gaming turniri u Splitu, Osijeku, Zagrebu i Rijeci, a prijave su sada otvorene za prvi u nizu turnira – onaj u splitskom City Centeru One sljedeće subote.

Za taj turnir sada se možete prijaviti na ovom linku, a preporučili bismo da odmah nakon prijave upalite konzolu i bacite se na treniranje. Konkurencija će vjerojatno biti vrlo dobra jer nagrada svakako nije šala – ipak se radi o tek izašloj, najmoćnijoj konzoli na svijetu, a i Watch Dogs 2 je također vrlo vrijedan dodatak u tom paketu.

Nakon tog splitskog turnira ove subote, Magenta 1 gaming turniri nastavit će se u osječkoj Portanovi 3. prosinca, Riječki Tower Centar bit će domaćin natjecateljima 10. prosinca, a zadnji turnir održat će se u Arena Centru u Zagrebu 17. prosinca. Na svakom turniru nastupit će do 64 igrača, a polufinale i finale iz svakog grada moći ćete popratiti i putem livestreama na portalu jutarnji.hr.

Osim samog natjecanja na dvije PS4 Pro konzole, na svakom od ovih evenata posjetitelji će moći zaigrati Watch Dogs 2 na dodatne dvije Pro konzole i to na 4K televizorima s HDR-om.

Ako ne osvojite PlayStation 4 Pro konzolu tijekom Magenta 1 gaming turnira, uvijek je možete potražiti na T prodajnim mjestima po najboljoj cijeni i u najboljoj ponudi. U Magenta 1 svijetu uz Najbolje tarife, paket koji obuhvaća PlayStation 4 Pro, igru Watch Dogs 2 te smartfon Sony Xperia XA dostupan je za samo 1 kunu odmah, a ostatak na rate.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?