HCL.HR

Prijavite se na naš novi CS: GO online turnir na ESL-u

Igor Belan 16.07.2015.   •   2 komentara


Još jedan vikend – još jedno sučeljavanje specijalaca i terorista na teritoriju ESL-a Adria. Naš novi Adria Open kup otvoren je za sve specijalce i teroriste iz regije – prijavite se!

Uzeo vas je taj CS: GO, igrate ga svake noći do rano ujutro, a još se niste natjecali na našim Adria Open turnirima? Ma nemoguće! Iz tjedna u tjedan, svake nedjelje organiziramo novi turnir u CS: GO Adria Open seriji za sve igrače iz regije i zaista smo zadovoljni s dosadašnjim odazivom ekipa. No uvijek to može više i bolje.

I zato ne bojte se prijaviti i okušati svoj tim u konkurenciji drugih timova iz regije – poanta je na kraju krajeva prijateljsko napucavanje i team building. No ima tu i nagrada za najbolje u obliku ESL Premium računa te prava na hvalisanje kako ste rasturili konkurenciju iz regije na HCL-ovom CS: GO turniru.

Taj sljedeći kup igra se u nedjelju 19.07. u 18 sati, a prijaviti se možete ovdje. Ako imate kakvih pitanja oko prijava ili pravila turnira, slobodno pitajte u komentarima ovog članka.

Komentari (2)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?