HCL.HR

Prijavite se na naš novi World of Tanks 3 na 3 kup!

Igor Belan 24.06.2015.   •   1 komentara


I ove subote dijelimo preko 24 000 WoT zlatnika najboljim timovima iz regije u novom World of Tanks Adria Open kupu. Prijavite se – potpuno je besplatno i otvoreno za sve ekipe iz regije.

Ako volite World of Tanks i dosad se niste priključili našim World of Tanks 3 na 3 Adria Open kupovima koje održavamo svake subote na ESL-u… pa što čekate?!

Svi kupovi su potpuno besplatni, prijave su otvorene za sve timove iz ESL Adria regije, a budući da nagrade dijelimo sve do osmog mjesta imate vrlo dobre šanse osvojiti ponešto in-game zlata iz uvijek bogatog nagradnog fonda od ukupno 24 600 golda. Da, toliko golda podijelimo svaki vikend.

Da pojasnimo, ESL Adria regija podrazumijeva sve igrače iz Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije, a za natjecanje će vam trebati dva suigrača i Tier VIII tenk. I ponešto skilla ako planirate pobijediti.

Sljedeći po redu World of Tanks 3 na 3 Adria Open kup održava se ove subote, 27.06. u 16 sati, a ako želite sudjelovati i osvojiti ponešto golda samo kliknite ovdje, proučite pravila i pratite upute za prijavu.

Taj kup u subotu moći ćete i uživo pratiti kroz livestream – link do streama objavit ćemo na našoj Facebook stranici uoči početka kupa. Ako vas zanima kako se odigralo finale prošlog kupa između timova Osvetnici i The Wild Bunch, snimku možete pogledati ovdje.

Za kraj, moramo spomenuti i da je jučer na europskom Ace kupu na ESL-u hrvatski tim Go home,YOU are Drunk!3v3 odnio pobjedu u konkurenciji preko stotinu timova iz cijele Europe. Čestitamo momci! Pogledajte tablicu tog kupa da provjerite koje su sve timove porazili na svom putu do prvog mjesta.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?