HCL.HR

Prijavite se na naš novi World of Tanks turnir

Igor Belan 26.10.2016.   •   2 komentara


Novi WoT Adria Open kup otvorio je vrata za vaše prijave – okupite ekipu i ove subote dođite na online borbu za WoT Gold protiv drugih tenkista iz cijele regije.

wot-adria-open

Naša serija World of Tanks online turnira na ESL-u nastavlja se i ove subote. Prošlog vikenda ekipa Crna Ruža osvojila je naš 29. po redu WoT Adria Open – čestitamo! Osim toga, ponosnima su nas učinili i momci iz regionalne ekipe No Hard Feelings koji su se izborili za odlično četvrto mjesto na europskom Go4WoT kupu!

No to je bilo prošlog vikenda, a sada je vrijeme da se okrenemo novim pobjedama. Naš novi WoT Adria Open kup, 30. po redu, odvija se ove subote u 17 sati. Prijaviti se možete sve do početka kupa, no preporučili bismo da se prijavite i malo ranije jer prijave su otvorene već sada. Sve što vam je potrebno za prijavu na ovaj kup je sedmeročlana ekipa tenkista i ispunjena prijava na ovom linku (samo pratite ‘Sign up’ upute s desne strane).

Za više detalja o ovim regionalnim turnirima i nagradama kliknite ovdje.

Inače, ako želite biti dio naše esports ekipe koja vodi ove WoT turnire na ESL-u, znajte da tražimo nove administratore. Prijave zaprimamo ovdje.

Komentari (2)

  • Sackboy

    26.10.2016 - 15:30

    OT: Hoće li ikada biti overwatch turnira na ovim prostorima? Na žalost WoT, LoL, dota i hearthstone me ne privlače previše.

    • SBCRO

      @Sackboy, 29.10.2016 - 17:17

      Skupi svoj tim i probaj igrati turnire. I možda budeš igrao protiv profesinlaca. I možda dobiješ nagradu. Ima ćeš turnire u video igrama na Zagrebačkom velesajmu na Info gameru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?