HCL.HR

Prijavite se na nove WoT kupove i osvojite brdo golda

Igor Belan 02.12.2015.   •   1 komentara


Vrijeme je za novu rundu naših World of Tanks kupova na ESL-u. U petak se igra finale Adria Open kupova za 11. mjesec, a u subotu se održava novi Big Guns kup. Prijavite svoj tim na vrijeme!

Naša serija online natjecanja u World of Tanksu nastavlja se po standardnom rasporedu i ovoga tjedna. Održat ćemo ponovno dva kupa – jedan u Adria Open (3 na 3) i drugi u Big Guns (7 na 7) kategoriji.

Jedina razlika je što se u Adria Open kategoriji ovog petka umjesto standardnog Adria Opena održava mjesečno finale u kojemu će osam najboljih ekipa iz te kategorije prošlog mjeseca ukrstiti topove još jedanput da vidimo tko je uistinu najbolji tročlani tim u regiji. Barem što se tiče 11. mjeseca.

To veliko finale prošlog mjeseca u WoT Adria Open kategoriji održava se u petak u 19 sati, a potrudit ćemo se osigurati vam i live stream (više o tome kasnije). U finalu ćemo vidjeti pet hrvatskih ekipa, dvije srpske i jednu slovensku, a o kojim se točno timovima radi provjerite ovdje.

Dan kasnije, u subotu, nastavljamo s našim redovnim 7 na 7 Big Guns kupovima u kojima je nedavno došlo do promjene – u mečevima se sada zarađuju krediti i ne plaća se popravak tenka. Taj subotnji kup kreće u 17 sati, a prijaviti se možete sve do pola sata prije početka natjecanja klikom ovdje. I ovaj kup trebao bi imati svoj live stream, a za više informacija o tome samo nastavite pratiti HCL.

Nevezano za ove kupove, jednostavno moramo spomenuti izvrstan uspjeh hrvatske World of Tanks ekipe Elite Squad koja je trenutno na 5. mjestu Srebrne lige, a zadržavanjem te pozicije do kraja sezone imat će pravo boriti se za ulazak u Zlatnu ligu. Bravo momci!

Komentari (1)

  • Vejn

    02.12.2015 - 17:18

    Na ovu igru cu se prijaviti kad budem na teskim drogama… A steta, ja i ne pusim lol….

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?