HCL.HR

Prijavite se na novi CS: GO Adria Open kup

Igor Belan 18.06.2015.   •   0 komentara


I ove nedjelje zaratit ćemo teroriste i specijalce u novom CS: GO Adria Open turniru, trećem ovog mjeseca. Okupite ekipu, prijavite se i pokušajte se plasirati u finale mjeseca.

Prošle nedjelje odigran je naš drugi CS: GO Adria Open kup ovog mjeseca, a imali smo ukupno 27 ekipa, što je dosad najveći broj timova na našim CS: GO Adria Open turnirima. Drago nam je bilo vidjeti da se mnogo novih i manje poznatih ekipa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije i BiH odlučilo prijaviti za to natjecanje, no vidjeli smo i tamo neka poznata lica – ekipe GIANT5 i GAMETIME, koje su se prošlog mjeseca borile za 1. mjestu u velikom finalu. Upravo su te dvije ekipe dogurale do finala prošle nedjelje, a u zanimljivom meču na de_season GIANT5 su ponovno došli do pobjede i osigurali si tako nastup u finalu 6. mjeseca.

U nedjelju 21.06. u 18 sati igra se sljedeći u nizu CS: GO kupova na kojem se također nadamo velikom broju timova i zanimljivim mečevima. Neki su svoje prijave već odradili, no imamo još mnogo mjesta za sve zainteresirane timove iz Adria regije, odnosno iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije. Stoga, ne čekajte – skupite ekipu, prijavite se i odmjerite snage s CS timovima iz cijele regije.

Za više informacija o kupu ove nedjelje i za prijave za isti samo pratite ovaj link.

Za one koji žele samo gledati, mečeve kupa možete pratiti preko Twitch kanala hrvatske CS zajednice.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?