HCL.HR

Prijavite se na novi Go4LoL kup, opet je u igri 250 eura RP-a!

Igor Belan 12.03.2015.   •   0 komentara


I ove subote igra se novi League of Legends kup za balkanske igrače na ESL-u. Prijavite svoj tim i pokažite što znate protiv ostalih igrača iz regije u prijateljskom nadmetanju za 250 eura RP-a.

Tjedan za tjednom naša vrijedna esports ekipa organizira vam brojne kupove na ESL-u, a jedan od najčešće spominjanih je upravo Go4LoL serija kupova koja se igra svake subote, svaki tjedan, iz mjeseca u mjesec.

Naravno, serija Go4LoL kupova za 3. mjesec već je krenula, a naredne subote igra se drugi po redu kvalifikacijski kup koji će četiri najbolja tima nagraditi s 250 eura Riot Pointsa i mjestom u finalnom okršaju za 3. mjesec. To finale 3. mjeseca igrat će se početkom 4. mjeseca, no ne zamarajte se s time u ovom trenutku – sada je vrijeme da se prijavite na predstojeći kvalifikacijski kup i pokažete što znate u konkurenciji timova iz regije.

Kao i uvijek, kup je otvoren za igrače iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Slovenije i Srbije koji igraju na EUNE serveru. Svi ste dobrodošli – prijavite se na kup putem sljedećeg linka koji vodi do ESL-a, a tamo ćete naći i više detalja o pravilima natjecanja.

LINK: Go4LoL Balkans – drugi kup 3. mjeseca, prijave i info

Ako je ovo prvi put da se susrećete s ESL-om, ne brinite – nije ništa strašno ni komplicirano. Samo provjerite ovaj vodič za početnike i slobodno pitajte u komentarima ispod ako vam nešto nije jasno oko prijava ili pravila. Sretno na kupu!

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?