HCL.HR

Prijavite se na novi LoL Adria Open i pokažite što znate na live streamu

Igor Belan 04.11.2015.   •   0 komentara


Vrijeme je da okupite ekipu i prijavite se na naš novi LoL Adria Open kup koji će i ove subote imati live stream koji će voditi bivši pro LoL igrač Sa1na.

Ovaj vikend nastavljamo sa našim tradicionalnim rasporedom, a to je subotnji ESL Adria Open kup u League of Legendsu koji se igra od 14 sati i koji će baš poput prijašnjeg biti praćen live streamom preko našeg ESL Twitch kanala. Prijenos uživo ponovno će voditi Sa1na, iskusni streamer i bivši LoL igrač koji je prošli tjedan debitirao u komentiranju naših kupova na ESL Adria Twitchu.

Nagradni fond za novi kup opet iznosi 250€ u Riot Pointsima, a osim svog komada iz tog fonda najbolji timovi dobit će i priliku natjecati se u mjesečnom finalu gdje u najoštrijoj konkurenciji mogu pokazti tko je najbolji LoL tim u regiji.

Prijave su standardno otvorene za sve zainteresirane timove iz Adria regije – samo pratite donji link i obavite ‘Sign up’ proceduru. Ako imate kakva pitanja ili samo želite malo diskutirati o LoL-u, navratite u naš League of Legends podforum.

PRIJAVE I INFO: League of Legends Adria Open #21

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?