HCL.HR

Prijavite se na novi LoL Adria Open za posljednju šansu da uđete u finale mjeseca

Igor Belan 26.11.2015.   •   0 komentara


Posljednji LoL Adria Open kup ovog mjeseca je ujedno i vaša posljednja šansa da uđete u mjesečno finale. Igra se u subotu – prijavite se i uzmite nam te Riot Pointse!

Za naš prošli LoL Adria Open kup prijavila su se čak 33 tima iz cijele regije (što je najviše u povijesti LoL Adria kupova), a dva dosad neviđena tima (uz već nam poznate i standardno dobre timove ‘Lino’ i ‘Inflammable Flammables’) ‘ime teama’ i ‘Ole Ola’ su se uspijeli pojaviti među najboljih četiri. Čestitamo svima na dobrim mečevima!

Nadamo se da ćemo isti ili viši broj prijavljenih timova vidjeti i ove subote u 14:00 sati kada se održava novi, dvadeset i četvrti u nizu LoL Adria Open. Njime vam dajemo zadnju šansu da se uspijete kvalificirati za finale 11. mjeseca u koje ulazi samo osam najboljih timova iz regije!

Kup ćemo i ove subote, kao što je to već i običaj, pratiti putem našeg streama na ESL Adria kanalu, a bivši pro igrača LoL-a Milos “Sa1na” Šainovic će vam i ovaj put komentirati mečeve na profesionalnoj razini.

Svoj tim stignete prijaviti za natjecanje sve do pola sata prije početka prvih mečeva u subotu, no najbolje bi bilo da prijavu obavite i prije tog krajnjeg roka. Samo pratite link ispod za prijavu svog tima i više informacija o nagradama.

PRIJAVE I INFO: LoL Adria Open #24 – subota u 14 sati

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?