HCL.HR

Prijavite se na regionalni LoL turnir koji vas može odvesti u borbu za 2500 eura!

Igor Belan 21.10.2015.   •   0 komentara


Sutra se održava drugi kvalifikacijsku kup za sve LoL timove iz naše regije koji će najbolje odvesti u borbu za 2500 eura vrijedno finale ESL South East Europe Championshipa

Sutra se igra drugi kvalifikacijski kup naše Adria regije za ESL South East Europe Championship u League of Legendsu.

Nakon uspješnog prvog kvalifikacijskog kupa, timovi iz ove regije po drugi će put imati priliku pokazati tko je najbolji LoL tim Adria regije i tko će našu regiju predstavljati na 2500 eura teškom finalu ESL South East Europe Championshipa u Mađarskoj.

Četiri najbolja tima iz prvog kvalifikacijskog turnira (tri hrvatska tima i jedan s Kosova) su već osigurala mjesto na finalnim kvalifikacijama Adria regije, zato se ne zaboravite prijaviti na ovaj drugi i posljednji kvalifikacijski kup. Kako se vrše prijave? Jednostavno – samo kliknite na sljedeći link i pratite Sign up upute s desna.

ESL: South East Europe Championship LoL Season 2 Qualifier #2 Adria

Osim prolaza u finale regije, ovaj kvalifikacijski kup nagradit će četiri najbolje ekipe i s ukupno 250 eura u Riot Pointsima. Prijenos uživo moći ćete pratiti na Twitch kanalu ESL Adria. Ako vam fali jedan igrač za tim ili jednostavno želite pričati o LoL-u, navratite u naš LoL podforum.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?