HCL.HR

Prijavite se na zadnji LoL Adria Open kup ovog mjeseca

Filip Marić 27.04.2016.   •   0 komentara


I ovaj vikend spremamo LoL natjecanje za igrače iz regije vrijedno 250€. Prijavite svoju ekipu na vrijeme, ugrabite svoj dio iz tog nagradnog fonda ili jednostavno pratite sve preko Twitcha.

esl-adria-open-LOL4

Prošli tjedan smo se malo preračunali i najavili 44. LoL kup kao zadnji u ovome mjesecu, što zapravo nije točno. Ovotjedni, 45. po redu LoL Adria Open kup je zaista zadnji u ovom mjesecu i kao takav pruža zadnju šansu za kvalifikaciju na mjesečno finale četvrtog mjeseca.

Također, željeli bismo se ispričati igračima na neugodnostima sa Tournament Codeom koji nije u potpunosti radio svoju zadaću pa smo imali mala kašnjenja u nekim mečevima. Greška je pronađena i ista će biti otklonjena do našeg slijedećeg kupa u kojemu bi sve trebalo raditi bez problema, kao i inače.

Prijave na spomenuti zadnji kup su u tijeku. Nagradni fond u iznosu od 250€ u Riot Pointsima već čeka na četiri ekipe koje će ga ugrabiti i ove subote od 14 sati. Sve što trebate napraviti da zaigrate na ovom kupu je registrirati svoj ESL tim sa još četiri igrača iz Adria regije i spremni ste za natjecanje.

Kao i svaki do sada, i ovaj kup ćemo popratiti s prijenosom uživo na našem službenom Twitch.tv kanalu od ~15:45h, gdje će vaš domaćin biti naš Miloš “Sa1na” Sainović.

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?