HCL.HR

Prijavite se za Magenta 1 gaming turnir u Rijeci

Igor Belan 05.12.2016.   •   0 komentara


Turneja Magenta 1 gaming turnira u Fifi 17 nastavlja se sljedeće subote u Rijeci, a prijave su sada otvorene za sve one koji misle da su dovoljno dobri da mogu osvojiti PS4 Pro konzolu.

magenta-1-gaming

Nakon Splita i Osijeka, sljedeći u nizu Magenta 1 gaming turnira na kojima se natjecatelji bore za PS4 Pro konzolu igrajući Fifu 17 nastavlja se u Rijeci. Sljedeće subote (10.12) u riječkom Tower Centru održat će se novi susret digitalnih nogometaša, a prijave su otvorene za sve zainteresirane igrače Fife 17 starije od 10 godina.

Prijave za turnir u Rijeci zaprimaju se na ovoj stranici portala Jutarnji.hr, a prijavite se možete do 9.12. u 10 sati. No imajte na umu da će samo prva 64 prijavljena igrača moći nastupiti na turniru pa bismo preporučili da se što prije prijavite kako biste upali u taj elitni klub. Ne očajavajte ako ne upadnete baš u prvih 64 jer uvijek je moguće da se netko od prijavljenih ne pojavi na dan natjecanja pa biste u tom slučaju i vi sa vašom malo kasnijom prijavom mogli ući u turnir.

Baš kao i u slučaju turnira u Osijeku i Splitu, za natjecanje u Rijeci priprema se livestream polufinala i finala uz profesionalne sportske komentatore Sašu Sušeca i Ivana Švajhlera, no o svemu tome još ćemo pisati kako se subota bude približavala. Za sada je samo važno da se prijavite na vrijeme kako biste bili sigurani da ćete upasti u natjecanje.

Ako vas zanima kako su prošla prethodna dva Magenta 1 gaming turnira, provjerite naše detaljne izvještaje uz snimke polufinala i finala putem “povezanih članaka” ispod.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?