HCL.HR

Prijavite se za naš novi online Hearthstone turnir

Igor Belan 26.05.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Želite testirati svoje sjajne nove deckove protiv stvarnih igrača iz naše regije? Prijavite se na naš novi Hearthstone online turnir ove subote!

esl-adria-open-hs4

I ovog vikenda dođite se natjecati na naš novi Hearthstone Adria Open online turnir na ESL-u. Kao i uvijek, pozvani su svi zainteresirani kartaši iz cijele Adria regije, što uključuje Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Bosnu i Hercegovinu, Makedoniju i Sloveniju.

Nakon prošlog turnira odigranog 21.05., koji se igrao u standard formatu na swiss sistemu gdje bi svi igrači mogli igrati svih 5 rundi za razliku od bracketa gdje bi ispadali, ovaj vikend napraviti ćemo male promjene te će se radi smanjivanja vremena čekanja igrati best of 3 umjesto best of 5, također po swiss sistemu.

Vrijeme početka bit će standardno u subotu (28.05.) u 13 sati, a kao što smo već rekli, pravo sudjelovanja imaju svi kartaši iz regije koji igraju i prate Hearthstone i žele okušati svoje nove deckove protiv stvarnih igrača iz naše regije.

KAKO SE PRIJAVIM?

Bez brige, jednostavno je. Jedini uvjet je da igrate Hearthstone i dolazite iz neke od zemalja ESL Adria regije. Ako taj uvjet ispunjavate, za prijavu smo kliknite ovdje i pratite upute s desne strane pod ‘Sign up’. Ako negdje zapnete, slobodno nas pitajte što vas muči u komentarima ovog članka.

Nakon prijave, igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi svoj nastup na kupu, a check-in link postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili. Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Sve jasno? Pripremite te deckove i sretno na natjecanju!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?