HCL.HR

Prijavite se za naš novi WoT Adria Open kup i osvojite brdo Golda

Igor Belan 11.11.2016.   •   2 komentara


Ako želite unovčiti vaše skillse i sve te sate igranja WoT-a, možete to učiniti i ovog vikenda putem našeg tradicionalnog WoT Adria Open turnira za sve tenkiste iz regije. Samo se prijavite na vrijeme – igra se već u subotu!

wot-adria-open

Naš novi World of Tanks kup na ESL-u spreman je za vaše prijave već par dana – neki su se već prijavili, no za svaki slučaj evo i posebne obavijesti upravo ovdje, na HCL-u. Dakle novi kup igra se kao i uvijek u subotu u 17 sati. Da, to je već sutra, ali sve do početka kupa stignete prijaviti svoj tim za natjecanje.

Sve što vam treba je dobro uigrani sedmeročlani tim, jer se radi o 7on7 natjecanju, a dobrom igrom možete osvojiti finu količinu virtualnih zlatnika za WoT. Za prijavu samo pratite ovaj link, a za više detalja o ovim našim regionalnim WoT kupovima samo kliknite ovdje.

Čestiramo timu Crna Ruža na osvajanju regionalnog finala Adria Open za prošli mjesec. GG ljudi! A kad smo već kod čestitanja regionalnim WoT ekipama na dobroj igri, valja spomenuti da je ekipa No Hard Feelings završila na odličnom četvrtom mjestu na Go4WoT finalu, od 12 najboljih timova tog mjeseca – ovo je jako dobar rezultat. Također, Crni Vitezovi završili su 5on5 Yolo Cup #51 na trećem mjestu.

Komentari (2)

  • antrax83

    11.11.2016 - 20:45

    Wot ce postati jos bolja igra sada kako su odjebali ove citercine!!! Yessss

  • Varamusvakojigri

    12.11.2016 - 10:59

    ma hebes adriu tamo se koristi wire…ima turnira i bez wirea

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?