HCL.HR

Prijavite se za naš posljednji CS:GO kup ovog mjeseca

Zvonimir Burazin 23.03.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Došli smo do kraja još jednog mjeseca natjecanja u CS:GO-u na ESL Adriji, prijavite se za posljednji vikend kup i zaradite mjesto u mjesečnom finalu!

esl-adria-open-csg3

Kraju privodimo još jedan mjesec natjecanja u Counter-Strike: Global Offensiveu. Dosad su u 3. mjesecu odigrana tri kupa, a ovaj vikend nas očekuje još jedan otvoreni kup te mjesečno finale za osam najboljih. No prije nego što se tome posvetimo, podsjetimo se što se događalo u prošlotjednom kupu pod rednim brojem 30.

Prvi seed turnira, ekipa Fear No One nije se proslavila te ju je u prvom susretu izbacila nepoznata ekipa BenKve. Na drugim dijelovima bracketa zanimljive su bile ekipe Team Lege, NARNANAS, Loyal Esport i NiceOnee koje su nam poznate iz prošlih kupova, ali nijedna od njih nije uspjela izboriti finale, no to je pošlo za rukom crnogorskom Aimloadedu te miješanoj ekipi Real Enemies. U napetoj završnici ReEn je izašao kao pobjednik, rezultatom 16:12 na mapi Dust2 te si je tako priskrbio bodove za prisustvovanje u mjesečnom finalu ESL Adria CS:GO kupa za 3. mjesec.

Zadnja prigoda za hvatanje bodova za finale je ESL CS:GO Adria Open #31 u subotu 26.03., a finalni kup će se igrati odmah sljedeći dan, u nedjelju. Oba kupa počinju u 16 sati, a streamove možete pratiti od 19 sati – u subotu na CSHR_TV, a u nedjelju klasično na ESL Adria kanalu.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?