HCL.HR

Prijavite se za prve ESL SEE Championship kvalifikacije u LoL-u, izborite se za 2500 eura nagrade

Igor Belan 15.10.2015.   •   0 komentara


Ove subote održat ćemo prvi kvalifikacijski kup u ESL SEE Championshipa u LoL-u. Pokažite što znate i izborite se za mjesto na velikom finalu teško 2500 eura!

Druga sezona velikog ESL South East Europe Championshipa krenula je s kvalifikacijskim kupovima. Naša Adria regija svoj prvi kvalifikacijski kup u League of Legendsu održati će u subotu 17.10. s početkom u 14 sati. Prijave su sada otvorene za sve zainteresirane timove iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije.

U kvalifikacijskom kupu u subotu borite se za 250 eura u Riot Pointsima, ali i za mjesto u offline finalu ESL South East Europe Championshipa koje će se održati u Mađarskoj u 11. mjesecu i gdje će se na četiri najbolja tima rapodijeliti novčani nagradni fond od čak 2500 eura!

Drugi kvalifikacijski kup za ESL SEE Championship u LoL-u održat ćemo u četvrtak 22.10., a finale koje će odlučivati naše predstavnike na offline turniru u Mađarskoj će biti odigrano umjesto dvadesetog Adria Open kupa u subotu 25.10. koje će biti popraćeno streamom na našoj ESL Adria twitch stranici.

Više o ESL South East Europe Championshipu pročitajte ovdje, a za prijave na prvi i drugi kvalifikacijski kup naše Adria regije pratite donje linkove.

SUBOTA: SEE Championship LoL Season 2 Qualifier #1 Adria ČETVRTAK: SEE Championship LoL Season 2 Qualifier #2 Adria

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?