HCL.HR

Prijavite se za turnir i ulovite zadnju šansu za mjesečno finale LoL Adria Opena!

Igor Belan 29.01.2016.   •   0 komentara   •   Esport, HCL objave


Ovaj mjesec održat ćemo čak pet tjednih LoL Adria Open kupova, što znači da imate jednu šansu više za kvalificirati se na mjesečno finale prvog mjeseca!

esl-adria-open-LOL4

Ovo je pomalo specifičan mjesec, ne samo zato što je prvi u novoj godini već i zato što ima pet subota. Običaj nalaže da svake subote organiziramo novi LoL Adria Open kup za sve zainteresirane LoL igrače iz regije, a iako to obično podrazumjeva četiri takva kupa u mjesecu, ovaj mjesec održat ćemo ih točno pet.

Što to znači za vas? Samo to da imate jednu šansu više da pokažete što znate u natjecanju protiv drugih igrača iz regije i dobrom igrom se izborite za finale 1. mjeseca.

Samo požurite s prijavama, zadnji kup u mjesecu održava se već sutra, u subotu 30.01. u 14 sati. Prijave za taj kup prikupljamo ovdje – samo pratite “sign up” upute s gornje desne strane.

Ako se još ne usudite natjecati, svakako proučite potencijalnu konkurenciju na djelu kroz live stream ovog kupa koji će početi u subotu u 15 i 30 na našem ESL Adria Twitch kanalu. Live stream mečeva ovog kupa zanimljivijim će vam učiniti već vam dobro poznati Sa1na!

Uobičajeno nas možete pratiti na našem službenom Twitch.tv kanalu od 15:30h, a mečeve će komentirati Sa1na!

Označeno sa:

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?