HCL.HR

Prijavite varanje u ARK: Survival Evolved i zaradite stotinu dolara

Zoran Žalac 25.06.2015.   •   8 komentara


Developeri popularne sandbox igre ARK: Survival Evolved igračima daju priliku da im prijave varanje, odnosno hakiranje, u zamjenu za nagradu od 100 američkih dolara.

Tvorci igre ARK: Survival Evolved imaju zanimljivu taktiku kako smanjiti, možda čak i spriječiti, hakiranje koje bi drugim igračima dalo nepoštenu prednost u igri ili pak narušilo stabilnost servera za istu. Naime, svim vlasnicima Early Access verzije ARK-a koji pronađu, prijave i opišu hakiranje bilo kakve vrste, a da to nisu aimbotovi/esp/speedhackovi, developer kao nagradu obećava stotinu američkih dolara.

Varanje u igri možete prijaviti na [email protected], a novčanu nagradu za to dobivate putem Paypala. S obzirom da sama igra košta trećinu tog iznosa, definitivno se isplati pomoći tvorcima da svima osiguraju stabilnije i ugodnije igranje – barem što se tiče ravnopravnosti na serveru. ARK: Survival Evolved ipak ima masu drugih stvari koje još treba popraviti, o čemu možete više doznati u našem gameplay komentaru.

Komentari (8)

  • TeroXCro

    25.06.2015 - 12:46

    E pa ja smatram to najvećim problemom gaminga,boli mene briga za optimizaciju i grafiku igre sve dokle na multiplayeru ima puno hackera.Uzmimo naprimjer najigraniju igru na balkanu-Minecraft.Nepostoji server na kojemu nema hackera,dvije godine sam igrao na svakakve legendarne servere,od CroCrafta preko BalkanCrafta,Sarmecraft i do prije nekoliko tjedana i na Hellcraftu.Ali uvijek ima hackera.Najviše mi to smeta kod developera jer nikad ne urade ništa da bi se smanjio broj i učinkovitost tih hackova.Neki od najvećih razloga zašto igraći ne žele kupovati originalni Minecraft je upravo to jer im drugi igraće kvare igru,a ako ga kupe onda svi odu na servere kao što su Mineplex i onda na balkanu ostaje sve više igraća koji su hackeri.Još mi se zato i najviše i sviša vaš HCL server ali niti sam You Tuber niti imam premium.Jedino što sam ja ikad postigao na Minecraftu jest što su mene i moj tim proglasili najboljim graditeljima u Hrvatskoj na stranici planet minecraft (PMC).

    • nikola2222253

      @TeroXCro, 20.02.2016 - 14:39

      To se odnosi i na multiplayer i single player?

  • NoaKing

    25.06.2015 - 13:24

    Zakon!

  • Black op

    25.06.2015 - 13:53

    Otkud im tolike pare @_@

  • Shicko

    25.06.2015 - 15:49

    Lol, odo varat i prijavljivat se.

  • MakaveliTheDon

    25.06.2015 - 23:20

    Zamolio bi da ekipa HCL-a napravi novi gameplay komentar za The Forest jer proslo je dosta vremena od zadnjeg gameplay komentara a igra je definitivno bolja nego tada i znatno bolja od Survival Evolved-a.. Vjerovatno su mnogi zaboravili da postoji The Forest jer odavno kod vas nikakvih novosti nema a igra je znatno napredovala tj. neprepoznatljiva je od vaseg zadnjeg gameplay komentara 🙂

  • El_Campo

    17.06.2016 - 15:25

    Ma ARK je odlicna igra samo je puna bagova i previse ja sam igrac koji samo to trazi u igrama i koristim ih u svoju korist ja sam pokusavo kontaktirat ARK ali bez uspjeha jer do njih se nemoze doc na zalost sam odlucio to sve prodavat igracima preko kanala i slicnih stvari a vjerujte mi znam jako puno toga jer sa svoje 3500 h na igri znam di uc u mapu kako izlaziti iz spilja i skupljanje resa ko i ubijanje zivotinja da nam nemogu nista

  • Anomaly

    @movie, 25.06.2015 - 13:56

    Uzajmili se pa kad zarade vraćaju.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?