HCL.HR

Prikazan novi gameplay iz Horizon: Zero Dawna, i dalje se love robo-dinosauri

Juraj Bevandić 28.10.2015.   •   3 komentara


Svaki put mu zaboravimo ime, ali Horizon: Zero Dawn po prikazanom gameplayu postaje sve teže i teže zaboraviti unatoč tome što i dalje čekamo vidjeti nove mehanike ili barem područja.

Mnogi se igrači bune kako je sav materijal koji Guerilla Games objavljuje o svojoj nadolazećoj PS4 ekskluzivi previše jednoličan i pomalo dosadnjikav. Ta ekipa neće biti u potpunosti oduševljena onime što smo od Horizon: Zero Dawna vidjeli na Paris Game Weeku.

U početku demonstracije protagonistica postavlja zamke za manju lovinu koja podsjeća na robotske srne i jelene, dok na scenu ne stupi ogromna robotska grdosija koju valja oprezno nadmudriti i taktički nadigrati u bitci Davida i Golijata. Riječ je o istom neprijatelju kao iz prvog prikaza igre prije četiri mjeseca, a čak se rješava na isti način.

Horizon: Zero Dawn izgleda impresivnije nego ikada, ali jedini je problem što smo to već vidjeli u prijašnjim videima, čak je divovski neprijatelj poražen istim taktikama. Nadamo se samo da to nije zaista jedino što ima za ponuditi.

Kako se vama čini lov na robotske dinosaure? Jeste li uzbuđeni oko izlaska ili još uvijek niste kupljeni?

Komentari (3)

  • ChronoCross

    28.10.2015 - 19:14

    ma meni osobno ovo nije ništa posebno sva tri videa sa E3-a, tokya i parisa su ista nije prikazano ništa drugačije niti nešto posebno, lokacije su iste ili barem tako izgledaju treba im više od toga da bi izdvojio 500kn za igru jer nije baš jeftino

  • ReflectoR

    28.10.2015 - 20:25

    meni je ovo bezze

  • DINEK

    29.10.2015 - 13:39

    Jako dobro. Mene su kupili..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?