HCL.HR

Pripremite deckove, otvorene su prijave za Hearthstone Adria Open #18

Nika Bender 06.10.2015.   •   0 komentara


Fan Hearthstonea? Onda nemoj propustiti naš Hearthstone online turnir ove subote! Odmjeri svoje kartaške sposobnosti s igračima iz cijele regije.

Ove subote, 10. studenog održava se naš sljedeći u nizu Hearthstone Adria Open kup na ESL-u. Prijaviti se možete sve do samog početka natjecanja u 13 sati i to na sljedećem linku.

INFO I PRIJAVE: Hearthstone Adria Open #18

Pripremite se na oštru konkurenciju jer broj prijava za turnir raste iz mjeseca u mjesec. Pravo na sudjelovanje imaju igrači iz Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske, Makedonije i Slovenije, odnosno iz zemalja koje spadaju u Adria regiju ESL-a. Također je dobro znati kako igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici sakupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Trenutni mjesečni poredak možete vidjeti na Hearthstone stranici na ESL-u Adria.

Kao i uvijek, sva pitanja oko naših Hearthstone turnira možete postaviti u Hearthstone podforumu ili direktno pitati nekog od admina na IRC kanalu #esl.adria @ quakenet.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?