HCL.HR

Pripremite karte, naš novi Hearthstone kup vas zove

Igor Belan 27.04.2016.   •   0 komentara   •   Esport


Naš novi Hearthstone Adria Open igra se ovog vikenda i poziva sve zainteresirane kartaše iz regije da se prijave za malo prijateljskog natjecanja.

esl-adria-open-hs4

I ove subote u standardnom terminu u 13 sati održat ćemo novi Hearthstone Adria Open kup na ESL-u. Bit će to naš 46. takav kup po redu, a prijave su otvorene sve do pola sata prije samog početka turnira u subotu. Imate stoga i više nego dovoljno vremena da složite pobjednički deck, malo se izvježbate i pokažete igračima iz cijele regije kako se igra Hearthstone.

Pozvani su svi igrači iz zemalja Adria regije ESL-a (Srbija, Albanija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Makedonija i Slovenija), a prijaviti se možete ovdje. Nakon prijave igrači moraju odraditi “check-in” tj. potvrditi nastup na kupu. Check-in postaje vidljiv pola sata prije početka turnira na istoj stranici na kojoj ste se prijavili.

Igrači koji osvoje prva tri mjesta dobivaju ESL premium račune, a svi sudionici skupljaju Go4 bodove s kojima se mogu plasirati u mjesečno finale koje se održava na kraju mjeseca. Sretno!

Označeno sa: , ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?