HCL.HR

Pripremite se na hrpu gameplayja iz Battlefronta 2 koji “ispunjava naše želje”

Juraj Bevandić 10.06.2017.   •   7 komentara


EA se kune da su slušali naše kritike prošlog Battlefrona i želje za Battlefront 2 te prikazali petnaestak minuta gameplayja tijekom konferencije da to i dokažu.

Battlefront 2 2017

Samo ćemo vas podsjetiti da se prvi EA DICE-ov Star Wars Battlefront loše proveo u našoj recenziji, jako loše. No, nismo jedini koje je igra razočarala i čini se da je EA to osjetio s obzirom da je ključna poruka vezana uz večerašnji prikaz Battlefronta 2 na EA Play konferenciji bila da su poslušali kritike i želje fanova te poradili na tome.

Otkrili su nam gameplay službenim trailerom, no puno važnije od toga je istaknuti da su tijekom izrade igre imali ekipu igrača iz zajednice prethodne igre koji su aktivno sudjelovali kao testeri sa svojim kritikama i prijedlozima. Ista ekipa se večeras okupila na EA Play konferenciji i zaigrali su jedan meč koji je EA profesionalno popratio i komentirao. Doduše, nisu objavili snimku toga na službenom kanalu iz nekog razloga, pa smo pronašli drugi izvor koji je niže kvalitete slike.

Ukoliko ste zaista zainteresirani, primijetit ćete da su internetom, tj. YouTubeom počele kružiti razne gameplay snimke tog meča iz perspektive svakog od tih testera posebno što daje precizniji uvid u iskustvo igranja. Čini se da su neke kritike zaista ozbiljno shvaćene, pa su ubačene smislene klase i navodno osjetno raznovrsnija oružja.

Ubačeni su i bodovi koji se sakupljaju tijekom igranja i onda troše na heroje ili opremu, što je prije bilo puka sreća i kaos. Neke stvari poput odvojene igre vozila i pješadije koje smo zamjerili su pak ostale, pa nam se čini da ćemo definitivno morati vidjeti više ili probati igru, a ne sumnjamo da ćemo uskoro dobiti priliku za oboje.

Komentari (7)

  • hyperion

    11.06.2017 - 00:21

    Ne bi bilo loše da stave recimo “order 66” kao multyplayer mod, al o tom po tom, Sviđa mi se što su ubacili i prequel eru, još samo da singleplayer bude dobar.

    • DjokaBA

      @hyperion, 11.06.2017 - 00:59

      Bice, ali 3-4h duzina kampanje i to je to..

  • josipk

    11.06.2017 - 07:56

    ovaj po mom misljenju bolji zato jer ima singleplayer

  • Toma_HR

    11.06.2017 - 08:31

    Neka stave 15 sati SP na toj grafici i sutra prednaručujem

  • pesek32

    11.06.2017 - 12:45

    Kladim se da će singleplayer bit 5h, nešto ko BF i COD. lol

  • funky0308

    11.06.2017 - 13:24

    Super..ako ce ostati isti engine, a hoce, dobiti cemo DLC za jedinicu. Pohvalno je to sto je igraci poslusaju, samo bi bilo bolje da se ne radi na nacin da dobijemo igru, kazemo koji su nedostaci i onda dobijemo novu igru, po punoj cijeni, koja je zapravo zakrpana jedinica. Da me ne shvatite krivo, bolje i tako nego da je opet sve isto ali sa se ovako radilo od pocetka bila bi dobra i jedinica. Bojim se da ce i kampanja biti nesto sto je tu reda radi samo.

    • hyperion

      @funky0308, 11.06.2017 - 14:11

      Jesmo se za ovo borili !? 😛

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?